NHA Studentenplaza

thuis studeren met Nha voor je beste ontwikkeling

nhaNooit te oud om een NHA Opleiding te volgen?

Je bent nooit te oud om te leren. Dat is een mooi gezegde en het is nog altijd waar. 

Als je werkgever bent komt het voor dat je medewerkers moeten bijscholen. Je kunt ze dan voor veel geld op cursus sturen en bovendien mis je ze dan op de werkvloer. Ook brengt dit kosten met zich mee in de vorm van reis- en eventuele verblijfskosten.

Een andere oplossing is de arbeider te laten bijscholen via e-learning. Mocht je hier een refurbished computer voor willen gebruiken omdat dat uit milieu- en kostenoverweging voordelig is kijk dan op deze homepage.

Voordelen van een NHA thuisstudie:

* het is goedkoper dan een klassikale training.
* cursisten kunnen leren wanneer het hen uitkomt, wat een grotere productiviteit met zich meebrengt.
* cursisten leren in hun eigen tempo en de lesstof kan elk moment herhaald worden.
* er kan op elk gewenst moment gestart worden.
* de bedrijfsopleiding gaat niet ten koste van arbeidstijd want de medewerkers studeren thuis in hun eigen tijd.
* de persoonlijke docent past zich aan aan het tempo van de cursist.

NHA erkend:

Op grond van de WEO (Wet Erkende Onderwijsinstellingen) heeft de minister van onderwijs, cultuur en wetenschap NHA erkend als opleider voor vmbo, havo en vwo onderwijs. De MBO opleidingen zijn erkend op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs). Maar u kunt ook een studie op HBO niveau volgen en ook hiervoor kunt u een erkend diploma halen.

Ook garandeert NHA de laagste lesgelden van Nederland. De studiematerialen worden naar de cursist thuis gestuurd en indien gewenst de factuur naar het bedrijf.

Het nadeel van een thuisstudie kan zijn dat de cursist gemotiveerd moet zijn en blijven. Maar als de werkgever een vast dagdeel in de week inplant waarin er gestudeerd kan worden dan is de kans van slagen groot.

Natuurlijk hoef je geen werkgever te zijn om je werknemer te laten bijscholen, je kunt als consument ook bijscholen, omdat je dat nodig hebt voor  werk of omdat je je algemene kennis wilt uitbreiden.

Voor al deze activiteiten heb je een goede computer nodig, als je huidige computer al wat jaartjes meegaat en wellicht een beetje te traag wordt, kijk dan eens bij de laptopshop.

 • 10 voordelen van de NHA

Kiezen voor de NHA betekent profiteren van de volgende voordelen:

1. Flexibel studeren in jouw eigen tempo. Voor een erkend diploma.

Liever sneller of langzamer leren? Dat is prima mogelijk. Voor elke cursus en opleiding bepaal jij namelijk zelf jouw eigen tempo. Jouw eigen privéleraar kijkt de ingezonden opdrachten na en beantwoordt jouw vragen, zodat je al snel vorderingen maakt.

2. Erkenning door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend:
op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) op het gebied van vmbo, havo en vwo onderwijs.

Tevens heeft de Minister de volgende opleidingen afzonderlijk erkend:

 • alle volledige MBO opleidingen van de NHA zijn erkend op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs). Je herkent de erkenning aan het vermelde Crebo-nummer.
 • alle HBO Bacheloropleidingen zijn erkend op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek). Je herkent de erkenning aan het vermelde Croho-nummer.

Op grond van deze Ministeriële erkenningen mag NHA erkende MBO-diploma’s en HBO-bachelor-getuigschriften uitgeven. Deze hebben dezelfde waarde als diploma’s van bekostigde onderwijsinstellingen. De MBO-opleidingen en HBO Bachelor staan geregistreerd in respectievelijk het CREBO en het CROHO.

Deze hoogste kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle (beroeps)opleidingen. NHA werkt samen met erkende exameninstanties en leidt op voor de erkende diploma’s van NIMA, NEMAS, Associatie, SVM, CITO, CCV, SVH, SEA enzovoort.
Het onderwijs van de NHA voldoet daarmee het onderwijs van de NHA aan de hoogste kwaliteitsnormen. Je bent hierdoor altijd verzekerd van perfecte kwaliteit volgens de laatste normen, een vakkundige voorlichting, een gedegen begeleiding en een optimale service.

3. ISO 9001 gecertificeerd.

Het kwaliteitsmanagementsysteem van NHA ISO 9001 gecertificeerd. Dit certificaat heeft betrekking op:

 • het ontwikkelen en actualiseren van cursussen
 • het didactisch begeleiden van cursisten
 • het examineren van cursisten.

Een ijzersterke kwaliteitsgarantie dus!

4. Hoge slagingspercentages.

Jaarlijks kiezen 10.000-den mensen voor de gemakkelijk
te volgen cursussen en opleidingen van de NHA. Middels de bijzonder hoge slagingspercentages bewijst de NHA dat haar onderwijsmethode bijzonder succesvol is. Het is echt niet  moeilijk en je zult zien dat jij het ook kunt.

5. Je staat er niet alleen voor!

Bij NHA kun je rekenen op een goede begeleiding.
Voor een optimale begeleiding zetten wij de volgende ondersteuning in (let op: de vorm van ondersteuning is afhankelijk van de studie die je hebt gekozen):

 • Studieadviseurs: Voor algemene vragen kun je altijd terecht bij onze studieadviseurs.
 • Vakdocenten: Jouw eigen vakdocent beoordeelt jouw huiswerk en beantwoordt  je vragen.
 • Praktijkdocenten: Zij verzorgen de praktijkdagen, indien van toepassing bij een opleiding.
 • BPV docent: Bij complete MBO en HBO opleidingen wordt je bijgestaan door onze stagedocent.
 • Studieloopbaanbegeleiders: Zij begeleiden en helpen jouw gedurende jouw gehele MBO en/of HBO opleiding.
 • Medestudenten: Via onze digitale leeromgeving kom je in contact met medestudenten.

6. Starten kan op elke dag van het jaar!

Je kunt met iedere cursus en opleiding starten wanneer jij dat wilt. Het is niet nodig om tot het begin van een nieuw schooljaar te wachten. Dit geldt dus óók voor de vmbo, havo, vwo, mbo en hbo opleidingen. Vandaag inschrijven betekent starten binnen enkele dagen!

7. Je mag zes jaar lang huiswerk insturen zonder extra kosten!

Bij de NHA mag iedereen in z’n eigen tempo studeren. Dus niet slechts één keer je studietijd verlengen. Wij geven je gewoon 6 jaar lang recht op de begeleiding van jouw eigen leraar. Mocht je een jaar naar het buitenland willen en geen tijd hebben voor je studie, dan is dat dus geen probleem. Je pakt de studie gewoon weer op waar je was gebleven.

8. Studeer via onze digitale leeromgeving: Studentenplaza.

De NHA stelt speciaal voor jou een digitaal Studentenplaza ter beschikking. Via deze digitale leeromgeving bieden we jou tal van mogelijkheden:

 • Contact met onze studieadviseurs.
 • Contact met jouw persoonlijke docenten.
 • Contact met jouw medestudenten.
 • Examen- en huiswerkresultaten in een oogopslag.
 • Exameninformatie en aanmeldformulieren
 • Mediatheek en downloads.

De nieuwe, digitale leeromgeving Studentenplaza zorgt voor een optimale communicatie en overzichtelijke registratie van jouw studie bij de NHA.

9. Belastingvoordeel en vergoedingen.

Studiekosten die je maakt voor jouw NHA opleiding, kun je in veel gevallen declareren bij de belastingdienst. Denk hierbij aan kosten als lesgeld, examengeld, afschrijving van een computer, enz.

Wanneer jouw studie is gericht op een verbetering van jouw beroep, dan kom je in aanmerking om de gemaakte studiekosten af te trekken (na aftrek van het geldende drempelbedrag). Ook wanneer je jouw studie bent begonnen om je kennis op peil te houden, kun je de kosten opvoeren als aftrekbare beroepskosten. Wanneer je een bijstandsuitkering ontvangt, kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van studiekosten. Informeer hiervoor bij de sociale dienst in jouw gemeente. Mocht je een WW of WAO-uitkering ontvangen, kun je ook in aanmerking komen voor een vergoeding van studiekosten. Informeer hiervoor bij het UWV.

10. Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om een bijdrage in jouw ontwikkeling! Jouw werkgever profiteert ook van de studie die jij volgt. Je ontwikkelt jezelf en nut je talenten beter uit. Bespreek gerust de mogelijkheden met je leidinggevende of de personeelsfunctionaris.

HBO Opleidingen op een rijtje.

De volgende hbo opleidingen kunt u volgen bij NHA:

HBO Bedrijfskunde algemeen
HBO Bedrijfskunde specialisatie Financieel Management
HBO Bedrijfskunde specialisatie Logistiek en Organisatie
HBO Bedrijfskunde specialisatie Marketing Management
HBO Bedrijfskunde specialisatie Personeel en Organisatie
Basisopleiding HBO Bedrijfskunde
HBO leergang Organisatiekunde
HBO leergang Strategische Marketing
HBO leergang Human Resource Management (HRM)
HBO opleidingen
HBO leergangen
HBO bachelor opleidingen
HBO basisopleidingen

Beroepscursussen op mbo niveau.

Met NHA thuisstudies studeer je thuis in je eigen tempo, maar ook op je eigen niveau. De niveaus die aangeboden worden varieren van vmbo, havo, vwo tot hbo. Het slagingspercentage is bij NHA enorm hoog en zodoende bieden zij een niet geslaagd geld terug garantie. Dit is een unieke garantie die zij alleen maar kunnen bieden omdat het bekend is dat het slagingspercentage enorm hoog is. De diploma die je behaald is een ERKEND diploma en het is na het behalen hiervan mogelijk om door te stromen naar de open universiteit, om je skills op het absolute hoogste niveau te krijgen. Niet alleen de open universiteit gaat tot de mogelijkheden behoren, maar elke universiteit van je keuze zal jou toelaten.

Nogmaals alle voordelen op een rij van deze NHA thuisstudie:

* Comfortabel thuis studeren, dus geen reistijd kwijt en leren wanneer het jou uitkomt.
* Uitstekend te combineren met baan of gezin.
* Uitstekende studiebegeleiding op de manier die jij wilt. Dus materiaal per post ontvangen of via internet.
* Het insturen van huiswerk kan tot 6 jaar na aanvang van de studie.
* Startdatum is elke gewenste datum in het jaar.
* Het lesgeld behoort tot de voordeligste van Nederland.
* De docenten zijn de specialisten binnen het vakgebied en beschikken over een officiële onderwijsbevoegdheid.
* ISO 9001 kwaliteitsgarantie.
* Contact met medestudenten mogelijk via het studentenplaza.
* Proefexamens die ervoor zorgen dat je training volledig is.
* Examen garantie!
* Officieel erkende diploma.
* Niet geslaagd geld terug.
* Lesgeld is aftrekbaar.

De volgende MBO beroeps cursussen zijn verkrijgbaar:

Cursus Bedrijfsleider
Cursus Basisveiligheid (B-VCA)
Cursus Bedrijfspsychologie
Cursus Buitengewoon opsporingsambtenaar
Cursus Cafebedrijf
Cursus Chauffeursopleiding goederenvervoer
Cursus Chauffeursopleiding personenvervoer
Cursus Commercieel medewerker binnendienst
Cursus Dierenverzorging
Cursus Directie assistente
Cursus Vakdiploma drogist
HOV Horeca Ondernemer
Cursus Assistent Makelaar Wonen
Cursus Medische terminologie
Cursus Pedicure branchediploma (voetverzorging)
Cursus Praktische psychologie
Cursus Receptioniste telefoniste
Cursus Secretaresse
Basiscursus Schoonheidsspecialiste
Cursus Sociale hygiene
Cursus Steno
Cursus Tandarts assistente
Cursus Taxichauffeur CCV
Cursus Verkoop in de drogisterij
Cursus Vertegenwoordiger
Cursus Assistent manager
Cursus Basiskennis management
Cursus Bedrijfsorganisatie
Cursus Hoger management
Cursus Filiaalmanager
Cursus Personeelsmanagement
Cursus Middle Management
Cursus Marketing en PR
Cursus Marketing Nima A
Cursus Marketing Nima B
Cursus Nima communicatie A
Cursus Webpage Designer
Cursus Digitale fotografie beeldbewerking
Cursus Dreamweaver CS4
Cursus Europees computerrijbewijs (ECDL)
Cursus MS Office Vista of XP
Cursus Windows Vista of XP
Beroep en Vak cursussen
Zorg en Onderwijs cursussen
Management cursussen
Marketing en Reclame cursussen
PC en Informatica cursussen
Cursus Succesvol ondernemen
Cursus Restaurantbedrijf
Cursus Excel
Cursus Eigen webwinkel starten
Cursus Beleggen voor Beginners
Cursus PR en Voorlichting
Cursus Assistent drogist
Cursus Verkoop in de drogisterij
Basisopleiding Financieel administratief medewerker
Opleiding makelaar
Cursus Medewerker Personeelszaken
Cursus Logistiek management
Cursus Medisch secretaresse
Cursus Word
Cursus Snel Typen
Cursus WFT schadeverzekeringen
Cursus klinische psychologie
Cursus Beveiliging C
Cursus Financial Assistant
Cursus Basiskennis Calculatie
Cursus WFT Adviseur Vermogen
Cursus Juridisch adviseur bedrijfsrecht A
Cursus Juridisch medewerker bedrijfsrecht
Cursus Bouwkunde
Cursus Sportmassage
Cursus Criminologie
Cursus Pedicure Branchediploma
Cursus Gewichtsconsulente
Cursus Voedingsleer
Cursus Journalistiek
Cursus Online Marketing
Cursus Game designer
Cursus Flash
Cursus WFT Adviseur Basis
Cursus Kwaliteitsmanagement
Cursus Ondernemer taxivervoer
Cursus Risico-voet
Cursus Basiskennis boekhouden
Cursus Bestuurlijke informatievoorziening
Cursus Computerboekhouden met Exact Online
Cursus Elementaire belastingkunde
Cursus Medewerker administratiekantoor
Cursus Moderne bedrijfsadministratie (MBA)
Cursus Praktijkdiploma boekhouden
Cursus Praktijkdiploma loonadministratie
Administratie cursussen
Cursus Basiskennis Calculatie
SNRO HBO Psychosociaal Counselor
SketchUp (3D tekenen)